Software voor op- en overslagbedrijven
Met de 3PL software optimaliseert u het volledige bedrijfsproces en kunt u alle logistieke activiteiten eenvoudig uitvoeren

 

Met Logisticsng zijn transport, opslag, overslag en zonodig added logistics als ompakken, assembleren en retourlogistiek geïntegreerd. U krijgt controle en beheersing van de voorraden in uw warehouse, door WMS, RF Scanning, Forwarding en als extra functionaliteit Transport (inbound en outbound). Een zeer compleet pakket waarbij efficiënt alle bedrijfsprocessen gekoppeld worden.

B&L Fruit Logistics uit Barendrecht werkt met Logisticsng. Zij hebben na een goede samenwerking – in de tijd dat Bakker en Leenheer nog actief was als groothandel/import en exportbedrijf in de AGF – het als logische stap gezien om ook bij de nieuwe logistieke activiteiten RPO te betrekken. Ze zochten een gebruiksvriendelijk warehousemanagementsysteem, waarbij onder andere traceability centraal stond en welke afgestemd op de wensen van hun relaties.

B&L Fruit Logistics is gespecialiseerd in op- en overslag van groente en fruit en zijn gevestigd in het AGF-hart van Barendrecht. Het distributiecenter bestaat uit koelcellen en dockshelters, zodat snel lossen en laden mogelijk is. Door het werken met de software ervaart werkt B&L Fruit Logistics zeer efficiënt en stellen zij de opdrachtgevers in staat het gehele proces te volgen vanaf de ontvangst tot en met de uitlevering van de producten.

B&L Fruit Logistics is zeer enthousiast over de software. “De traceability is voor 100% gegarandeerd. Alle pallets worden gescand, waardoor snelle verwerking mogelijk is en eventuele fouten worden voorkomen. Het systeem beschikt over een web portal zodat relaties van B&L op basis van een referentienummer / auto- / containernummer hun voorraden en voorradenmutaties kunnen inzien en dagelijks inzicht hebben in de kosten. Ook het opmaken van een eindafrekening ten behoeve van leveranciers wordt op deze wijze vereenvoudigd. Kortom, men wordt in staat gesteld het gehele proces te volgen vanaf de ontvangst tot en met de uitlevering.

Daarnaast zijn kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk voor B&L. Dit vertaalt zich mede in het feit dat B&L over diverse kwaliteitscertificaten beschikt, waaronder BRC S&D, AEO. Ook ter verkrijging van deze certificaten is Logisticsng een waardevol instrument gebleken.”

 

Voor meer informatie:
B&L Fruit Logisitcs
www.blfl.nl

Freshng (vanaf 1-1-2021 een product van Pantheon Automatisering)
w.dijkhuizen@pantheon-automatisering.nl

De traceability is voor 100% gegarandeerd. Kortom, men wordt in staat gesteld het gehele proces te volgen vanaf de ontvangst tot en met de uitlevering.