Ambitieuze plannen realiseer je met betrouwbare oplossingen
Smets Food Trading en RPO ICT Solutions. Partners van het eerste uur

 

In de afgelopen jaren is Smets Food Trading gegroeid naar een volwaardig en innovatief AGF bedrijf. Vanaf het eerste uur is RPO als ICT partner betrokken geweest bij de realisatie van de ambitieuze plannen van Peter Smets. RPO automatiseert het hart van het bedrijf en stroomlijnt de bedrijfsprocessen. Ontzorging waardoor Peter Smets zich kon richten op de kerntaken en zijn zakelijke ambities kon verwezenlijken, zij ervaren hierdoor meer inzicht in de processen en een optimalisatie van het klantcontact.

Smets Food Trading profiteert onder andere van een uitgekiend transportproces, waarbij zij eenvoudig en snel alle commissionairsactiviteiten registreren in een speciaal voor hen ontwikkelde orderoverzicht module.

Enige tijd geleden is Smets Food Trading verhuisd naar een mooi modern kantoor waar iedereen de beschikking heeft over een virtuele werkplek. RPO heeft het hele IT landschap opnieuw mogen inrichten; een compleet nieuwe ICT kantooromgeving op basis van VmWare en Microsoft producten. De werkplekken en servers draaien nu virtueel waardoor restoretijden bij calamiteiten worden geminimaliseerd. Hierdoor komen de doorlopende verkoopacties niet stil te liggen.

 

Voor meer informatie:
Smets Food Trading
www.smetsfoodtrading.com
info@smetsfoodtrading.com

Freshng (vanaf 1-1-2021 een product van Pantheon Automatisering)
w.dijkhuizen@pantheon-automatisering.nl

Ontzorging waardoor Smets Food Trading zich kan richten op de kerntaken en de zakelijke ambities kunnen verwezenlijken. Meer inzicht in de processen en een optimalisatie van het klantcontact.