Hoek-Agro tevreden over softwarepakket Freshng

Hoek-Agro is een exporteur van het complete AGF assortiment. De export is voornamelijk gericht op Noord, Midden Duitsland en Polen. Hoek-Agro levert dit complete assortiment met behulp van de eigen transportafdeling, eigen opslagfaciliteiten en eigen ompakfaciliteiten. Hiermee kunnen zij vanuit de gunstig gelegen locatie in het mooie Ee te Friesland, snelle en kwalitatief hoogwaardige leveringen garanderen.

Vanaf januari 2019 werkt Hoek-Agro met het softwarepakket Freshng van RPO ICT Solutions. Freshng is een softwarepakket dat bedrijven helpt om hun resultaat te verbeteren. Het complete proces van inkoop tot verkoop wordt door Freshng ondersteund. Hiermee wordt een groot deel van zowel de commerciële als de financiële bedrijfsprocessen geautomatiseerd.

Uitgebreide branche kennis
Hoek-Agro heeft mede voor RPO gekozen vanwege de uitgebreide branche kennis. “De medewerkers van RPO weten waarover ze het hebben; ze kennen de processen. Een plezierige samenwerking en een snelle implementatie. Daarbij ervaren wij vooral veel gemak door de uitgebreid opgezette kostprijs calculatie en de daaruit vloeiende rendement en resultaatbepaling. Het maakt niet uit of een artikel direct wordt verkocht of dat er value added logistics en/of services worden uitgevoerd, het resultaat is direct inzichtelijk”, aldus Lolke Dijkstra van Hoek-Agro.

Door het optimaal werken met dit systeem is er ook direct een klantspecifieke verkoopadviesprijs aanwezig. “Deze adviesprijs kunnen wij direct in een prijslijst zetten en automatisch via mail versturen. Deze manier van werken is ten opzichte van de oude werkwijze een enorme tijdswinst”, vertelt Lolke tevreden. “De volledige integratie van een financieel en een commercieel systeem zorgt ook dat er direct een inzicht is in de (maand)cijfers. Hierdoor kunnen we sneller analyseren en bijsturen.”

 

RPO ICT Solutions
RPO is materiespecialist in AGF software oplossingen. RPO levert goede automatisering waarmee kritische bedrijfsprocessen gestroomlijnd worden. Want automatisering moet bijdragen aan efficiency, snelheid van handelen en de nettowinst.

 

Voor meer informatie:
Hoek-Agro b.v.
www.hoek-agro.nl

Logo Hoek Agro

Freshng (vanaf 1-1-2021 een product van Pantheon Automatisering)
w.dijkhuizen@pantheon-automatisering.nl

Hoek-Agro heeft mede voor RPO gekozen vanwege de uitgebreide branche kennis en de persoonlijke aanpak. Voor meer informatie over Freshng, download onze informatie.