Een innovatieve samenwerking

Het moderne bedrijf United Fresh Services is hard op weg om de fruit industrie, met in het bijzonder de bananensector, naar een hoger niveau te brengen. Met een combinatie van de juiste rijpingsmethode en een innovatieve strategie, is United Fresh Services onafhankelijk specialist in kwaliteitsproducten.

United Fresh Services heeft een paar jaar geleden een weloverwogen beslissing gemaakt om te gaan werken met de totaaloplossing Freshng. “Na het eerste gesprek met United Fresh Services merkten we al dat onze ambities dicht bij elkaar lagen, de innovatieve manier van werken en een hart voor AGF, heeft ertoe bijgedragen dat de samenwerking snel tot stand kwam.”

Niels Borgers, mede-directeur van United Fresh Services, gelooft dat goede automatisering bijdraagt aan een mooi eindproduct, “Freshng is een zeer gebruiksvriendelijk pakket”. Met het oog op samenwerken in de keten, is RPO met Freshng een flexibele partner die aan de weg timmert. Dat past in het plaatje van samen door ontwikkelen en van elkaar leren. Het is het streven van United Fresh Services om de nieuwe standaard in de dienstverlening van versproducten te bepalen. Door het werken met Freshng besparen wij tijd en kunnen wij probleemloos werken aan creatieve oplossingen om de keten te verbeteren.”

“De Freshng software zorgt ervoor dat wij op ieder moment realtime overzichten kunnen opvragen. Dit draagt bij aan efficiency, snelheid van handelen, scherpe analyses bij het vaststellen van verkoopprijzen, grip op alle processen en geeft optimaal inzicht in bereikte resultaten. Tevens is Freshng zeer efficiënt, wij vinden het zeer prettig dat er een koppeling is tussen de in- en de verkoop en dat er op partijniveau een volledig dossier wordt opgebouwd, waardoor alles wat betrekking heeft op die partij eenvoudig is terug te vinden. Daarnaast is Tracking and Tracing goed geregeld waardoor wij met recht kunnen stellen dat RPO ons ontzorgt. Wij kunnen ons richten op het leveren van een goed eindproduct; een product van hoogwaardige en verse kwaliteit”, zo vult mede-directeur Tim Priem aan.

 

 

Voor meer informatie:
United Fresh Services
www.unitedfreshservices.com
info@unitedfreshservices.com

RPO ICT Solutions
sales@rpo.nl

Freshng is een zeer gebruiksvriendelijk pakket. Met het oog op samenwerken in de keten, is RPO met Freshng een flexibele partner die aan de weg timmert.