MitroFresh kiest voor Business Intelligence oplossing van RPO

Business Intelligence verzamelt en analyseert gegevens om bedrijfsondersteunende informatie te verkrijgen. De juiste inzichten om de weg naar succes goed te kunnen bewandelen. In een handomdraai analyses van de opbrengsten en kosten vanuit meerdere invalshoeken: per artikelgroep, per relatie, inzoomend op detailniveau en vergelijkbaar met voorgaande perioden.

Onlangs heeft MitroFresh ervoor gekozen om te werken met Freshng Qlik Sense. RPO heeft de Qlik Sense toepassing gekoppeld aan de ERP software. Hiermee krijgt MitroFresh waardevolle sturingsinformatie en nieuwe antwoorden in de verzamelde data. Het Sales Dashboard toont resultaten vanuit diverse invalshoeken. De gegevens zijn op ieder moment beschikbaar, uiteraard is de bedrijfskritische informatie veiliggesteld.

Omzet per medewerker
MitroFresh heeft de beschikking over een dashboard waarbij per medewerker de dagelijkse omzet getoond wordt. De basis voor een resultaatgerichte organisatie. Mitrofresh kan nu beter kijken naar de prestaties van het sales team. Het Managementteam gebruikt de informatie om per regio en land de omzet te monitoren en hierbij te kunnen sturen. Daarbij kan MitroFresh door Business Intelligence de artikelgroepen beter op resultaat beoordelen.

MitroFresh
MitroFresh is een snel groeiende importeur en exporteur van verse AGF producten, Paddenstoelen en Aziatische groenten en is gevestigd in Maasdijk. Met eigen productiefaciliteiten in Zuid-Korea en distributie in Maasdijk, levert MitroFresh aan twaalf landen binnen en buiten Europa. MitroFresh heeft een ervaren en energiek team en staat 6 dagen per week, 12 uur per dag klaar om goed en efficiënt werk te verrichten voor en samen met de klant. Door gestructureerd in te kopen kan men altijd de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs leveren. Naast scherp geprijsde producten behoren service, flexibiliteit en continuïteit tot de kernwaarden van MitroFresh.

Freshng dasboard

Voor meer informatie:
MitroFresh
www.mitrofresh.com

Freshng (vanaf 1-1-2021 een product van Pantheon Automatisering)
w.dijkhuizen@pantheon-automatisering.nl