O’berries by Spica BV kiest voor Freshng van RPO

De zacht fruit specialist O’berries by Spica BV importeert vers en bevroren fruit en richt zich op de Europese markt. Vanuit de Rotterdamse loods zijn de producten snel leverbaar. Om de werkzaamheden efficiënter te kunnen uitvoeren, heeft O’berries gekozen voor Freshng, dé software voor de versmarkt.

O’berries is van mening dat het software pakket hen gaat helpen om nog beter te produceren, transporteren en het verse product te leveren. O’berries was op zoek naar een software oplossing die zowel de commerciële, logistieke en de financiële processen kon stroomlijnen. RPO biedt deze oplossing standaard aan.

Omar Ehab van O’berries verwacht Freshng snel te kunnen implementeren. Samen met een consultant van RPO is O’berries nu bezig met de trainingen. O’berries verwacht echt een automatiseringsslag te kunnen maken. En is tot nu toe erg te spreken over de persoonlijke aanpak van RPO. “Wij houden ons iedere dag bezig met groente en fruit en de automatisering is voor ons een middel om de producten goed in de markt te kunnen zetten. Door Freshng kunnen we dit nog beter en sneller gaan doen. Wij vinden het prettig om te merken dat de medewerkers van RPO altijd voor ons klaar staan, ze denken in oplossingen en kennen de markt als geen ander.”

Vanaf 1 september is O’berries live met Freshng. O’berries heeft gekozen de op-maat cloudoplossing. “Hierdoor is het voor ons ook eenvoudig om bij groei van de onderneming gebruikers toe te voegen. Daarbij vinden wij het prettig dat wij nu altijd op ieder moment en vanaf iedere plek bij onze gegevens kunnen en zo de handel voort te zetten. Met Freshng kunnen wij nog beter onze klanten van dienst zijn”, aldus een enthousiaste Omar Ehab.

 

Voor meer informatie:
O’berries by Spica
+31 10 7997437
oberries@spicabv.nl
website O’berries by Spica

 

Freshng (vanaf 1-1-2021 een product van Pantheon Automatisering)
w.dijkhuizen@pantheon-automatisering.nl

O’berries heeft gekozen de op-maat cloudoplossing. “Met Freshng kunnen wij nog beter onze klanten van dienst zijn”, aldus een enthousiaste Omar Ehab.