Ogisng

Vastgoedbeheer software – goed werkende Redex koppeling.

Vastgoedbeheer laat zich meer dan ooit leiden door data. Informatie over de looptijd van huurcontracten, huurgroei, kwaliteit huurders, leegstand en aanvangsrendementen gebruikt om te sturen op een portefeuille.

 

Vereenvoudig uw vastgoedbeheer

Los van de vele regels heeft u als vastgoedbeheerder te maken met diverse tijdrovende processen. Die bijvoorbeeld dubbelingen met zich meebrengen. Om nog te zwijgen over de informatie van externe partijen. Strategisch aansturen van uw vastgoedportefeuille gaat dan niet optimaal.

 

ERP Vastgoed=uw vastgoed volledig in beeld

Heldere managementinformatie helpt u een gebouw goed te beheren. Ook bepaalt u gemakkelijk wat u aanhoudt, aanpast of afstoot. Zo houdt u uw vastgoed betaalbaar en aantrekkelijk.

 

Beter inzicht vraag en aanbod

Wilt u het aanbod zorgvuldig op de vraag afstemmen? Zodat u de juiste persoon in het juiste gebouw tegen de juiste kosten kunt plaatsen? Met de juiste data kunt u beter inspelen op de behoeftes en gewoontes van uw doelgroep.

 

Winstgevend resultaat met bewezen oplossing

Zet in op automatisering en vereenvoudig uw werkzaamheden met de juiste software. Met Ogisng Vastgoedbeheer software heeft u een beproefde oplossing in handen die uw bedrijfsresultaat zonder tijdverlies en ergernissen zal verbeteren. Met een druk op de knop heeft u inzicht in:

• meerjarenonderhoudsplanning
• offertes
• contracten
• energie

Referentie REBO Groep:
Logo Rebo

REBO Groep en RPO: strategische samenwerking om de digitale ontwikkelingen een stap voor te blijven.

Klik hier voor meer informatie

Top 5 voordelen:
-Grip op alle processen
-Eenvoudig in gebruik
-Informatie waar u ook bent
-Koppeling van diverse administraties in een totaaloverzicht
-Professionele rapportages

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail:
078 681 86 88
sales@rpo.nl
RPO ICT Solutions te Barendrecht