Ambitieuze plannen realiseer je met betrouwbare oplossingen
Smets Food Trading, RPfreshline en RPO ICT Solutions. Partners van het eerste uur

 

In de afgelopen jaren zijn Smets Food Trading en RP Freshline gegroeid naar een volwaardige en innovatieve AGF bedrijven. Vanaf het eerste uur is RPO als ICT partner betrokken geweest bij de realisatie van de ambitieuze plannen van Peter Smets. RPO automatiseert het hart van het bedrijf en stroomlijnt de bedrijfsprocessen. Ontzorging waardoor Peter Smets zich kon richten op de kerntaken en zijn zakelijke ambities kon verwezenlijken, zij ervaren hierdoor meer inzicht in de processen en een optimalisatie van het klantcontact.

In 2016 is het kantoor van Smets Food Trading uitgebreid met het bedrijf RPfreshline. Met dit bedrijf, opgericht door Peter Smets en René Kraaijeveld, worden Russische bedrijven bevoorraad met AGF. Smets Food Trading en RPfreshline profiteren onder andere van een uitgekiend transportproces, waarbij zij eenvoudig en snel alle commissionairsactiviteiten registreren in een speciaal voor hen ontwikkelde orderoverzicht module.

Enige tijd geleden zijn Smets Food Trading en RPfreshline verhuisd naar een mooi modern kantoor waar iedereen de beschikking heeft over een virtuele werkplek. RPO heeft het hele IT landschap opnieuw mogen inrichten; een compleet nieuwe ICT kantooromgeving op basis van VmWare en Microsoft producten. De werkplekken en servers draaien nu virtueel waardoor restoretijden bij calamiteiten worden geminimaliseerd. Hierdoor komen de doorlopende verkoopacties niet stil te liggen.

 

Voor meer informatie:
Smets Food Trading / RPfreshline
www.smetsfoodtrading.com / www.rpfreshline.com
info@smetsfoodtrading.com / info@rpfreshline.com

RPO ICT Solutions
sales@rpo.nl