N&K zeer tevreden over samenwerking
Binnen 6 weken live met AGF software Freshng

Dat succesvolle livegangen ook heel snel kunnen plaatsvinden, bewijst de case van N&K. Nadat zij in mei 2018 contact met RPO op namen en op 18 juli de overeenkomst tekenden, gingen zij op 1 september 2018 live met Freshng. De zomerperiode is effectief benut en in slechts zes weken tijd, heeft RPO ervoor gezorgd dat er volledige werkplekken gerealiseerd zijn en dat N&K de gelijk bij de start van het bedrijf operationeel was met de AGF software Freshng.

N&K
Op 1 september is de Nederlandse BV gestart, deze richt zich op de import van fruit. N&K valt onder de Franse holding Kinobe, waar ook de Franse handelshuizen Nosibe S.A. en Kissao s.a.s. onder vallen. Beide bedrijven zijn gefocust op de Franse retail. N&K staat voor Nosibe & Kissao zorgt deels voor de aanvoer van beide bedrijven.

Freshng
N&K werkt met de cloud oplossing van RPO. Zij hebben voor Freshng gekozen vanwege de geïntegreerde oplossing, waarbij ze zowel de commerciële als financiële processen in 1 programma hebben. Hierdoor hoefde er geen boekhoudpakket meer aangeschaft te worden. Verder heeft Herold eerder samengewerkt met RPO en was hij zeer gecharmeerd van de uitgebreide functionaliteiten van Freshng. Samenwerking was een logische stap.

Herold Hage en Lorenza Ciccaroni van N&K zijn erg tevreden over het programma en de algemene inzet van RPO. “Er is goed geluisterd naar onze wensen en de eisen van het moederbedrijf. RPO heeft sessies in het Engels en Frans gegeven, waardoor snel geschakeld kon worden en zij ook overtuigd waren van de toegevoegde waarde van het pakket.” Herold ziet automatisering als een dienende factor bij een groeistrategie. En wil graag met zo weinig mogelijk handelingen, zoveel mogelijk realiseren. “RPO staat altijd voor ons klaar, soms is nog een klein stukje toelichting of ondersteuning nodig om zelfstandig en efficiënt te werken met het systeem. Wij zijn zeer tevreden over de werking van het systeem en de samenwerking met RPO.”

Logo N&K


Voor meer informatie:

N&K
www.nk-nl.fr

RPO ICT Solutions
sales@rpo.nl