Het Rotterdamse bedrijf Jokofruit bedient de markt vanuit hun kantoor aan de Rotterdamse Schiehaven met kwalitatief goede appelen, peren en druiven uit Chili. Jokofruit exporteert deze goederen naar landen als België, Duitsland en Frankrijk. Ze werken specialistisch en hebben geen groot programma. Daarnaast is Joko Impex marktleider in de kokosnotenhandel. Om klaar te zijn voor de toekomst heeft Jokofruit/Impex de wens uitgesproken te gaan werken met een professioneel ERP pakket.

RPO heeft in een demosessie haar softwarepakket Freshng laten zien en al snel waren Hans en Daan van der Kooij, directeuren van Jokofruit/Impex, enthousiast over de uitgebreide mogelijkheden. In een zeer kort tijdsbestek is toen besloten te gaan werken met de software van RPO. “Wij werken graag met Freshng vanwege de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van voorraadinformatie en de financiële informatie. Door de koppelingen hoeven gegevens niet meer dubbel ingevoerd te worden en dit scheelt veel tijd en geld. De mogelijkheden van Freshng zijn divers en het pakket is zeer gebruiksvriendelijk. Een goede investering!”

Freshng draagt bij aan efficiency, snelheid van handelen, scherpe analyses bij het vaststellen van verkoopprijzen en geeft optimaal inzicht in bereikte resultaten. Met de allesomvattende software kunnen realtime overzichten getoond worden en is er meer snelheid in het opstellen van offertes.

 

Voor meer informatie:
Joko Fruit/Impex
www.jokofruit.nl

RPO ICT Solutions
sales@rpo.nl