Slide backgroundLogo Freshng - Software voor AGF bedrijven

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR AGF BEDRIJVEN

Freshng Professionele software voor AGF bedrijven
Slide background

ONZE SOFTWARE PAKKETTEN

ONTDEK ONZE NEXT GENERATION SOLUTIONS

Freshng Software voor de AGF branche
Slide backgroundLogo Freshng Software voor de AGF branche

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR AGF BEDRIJVEN

Freshng Professionele software voor AGF bedrijven
Slide background

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR AGF BEDRIJVEN

Standaard en maatwerk software voor AGF bedrijvenFreshng Professionele software voor AGF bedrijven
Slide background

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR AGF BEDRIJVEN

Freshng AGF bedrijvenLogo Freshng
Slide background

PROFESSIONELE SOFTWARE VOOR AGF BEDRIJVEN

FreshngLogo Freshng Software voor AGF bedrijven

Factsheet Freshng - download PDF

Software voor AGF bedrijven

Slimme AGF-software om kritische bedrijfsprocessen te automatiseren


De Freshng software van RPO ICT Solutions dekt de automatiseringsbehoefte van ieder AGF-bedrijf. Freshng is een volledig geïntegreerde oplossing, waarin onder meer uw inkoop, verkoop, voorraad- en partijadministratie, tracking & tracing, fustadministratie en uw complete financiële administratie worden ondergebracht. Specifieke functionaliteit kunt u selecteren uit een ruim aanbod aanvullende functionaliteiten, die perfect aansluiten op het standaardpakket. Hierdoor is zeer veel functionaliteit beschikbaar.

Fruit Freshng

Wilt u daar bovenop toch nog extra functionaliteit, dan kunnen wij die middels onze ontwikkelservices verzorgen. Uw ICT-afdeling kan ook zelf aanpassingen doen op het gebied van rapportage met het programma Crystal Reports. In de meeste gevallen zijn zulke aanvullingen echter niet nodig, want het grote pluspunt van Freshng is de makkelijke aanpasbaarheid van de software. Zonder dat daar programmeerwerk aan te pas komt.

Freshng is al 30 jaar dé totaaloplossing voor de AGF-branche. AGF bedrijven, van verschillende aard en grootte, profiteren van de voordelen van het werken met Freshng!

 

Overzicht van de standaard functionaliteiten op hoofdpunten

 

Alles-in-één-oplossing voor de AGF-branche

Freshng is compleet, modern, functioneel en wordt geroemd om haar gebruiksvriendelijkheid. De totaaloplossing is ontwikkeld in nauwe samenspraak met onze ruim 1000 tevreden gebruikers. Freshng biedt standaard een uitgebreide reeks bonnen en controlelijsten, managementrapportages en financiële overzichten. Het ontwikkelen van de rapporten geschiedt tijdens de implementatiefase, zodat documenten uw eigen uitstraling krijgen.


Financiële administratie

Screen1Freshng is voorzien van een compleet geïntegreerde financiële administratie. Er kan een breed scala aan gegevens worden vastgelegd, van aangiftevakken ten behoeve van de aangifte omzetbelasting, tot werken met bestemmingscodes en uitgebreide vastleggingen voor het dag-, maand- en jaarwerk. Dit alles om een goed overzicht en inzicht te geven in uw financiële administratie.

Door te werken met een geïntegreerde financiële administratie van Freshng ontstaat er een naadloze verwerking met de commerciële processen; eenmalige vastlegging van NAW-gegevens en opvragen van financiële statussen, zoals overschrijding van het limiet bij verkoop.


Algemene kenmerken van Freshng


Aanvullende functionaliteit en diensten

Omdat wij tevens implementatiediensten verzorgen en u de benodigde hardware kunnen leveren zijn wij een one-stop-shop voor de automatiseringsbehoefte van AGF-ondernemingen. U kunt onze producten in licentie afnemen, maar ook als cloudservice voor een vast bedrag per maand. Desgewenst verzorgen wij ook het monitoren en beheren van uw ict-omgeving via onze managed services.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Meer informatie?

Download de brochure
Kwaliteitssoftware voor de AGFbranche
Freshng helpt groente- en fruitprofessionals: importeurs, exporteurs én groothandelaren. Met onze slimme software automatiseert u kritische bedrijfsprocessen. Freshng helpt elk AGF-bedrijf, of u nu 250 werknemers heeft of 1. Freshng draagt bij aan kostenbesparingen en aan de groei van uw omzet en marge.RPO ICT Solutions
RPO adviseert en automatiseert bedrijven van verschillende aard en grootte. Al  30 jaar zijn wij actief met de ontwikkeling van software voor o.a. bedrijven in de AGF-branche. Wij adviseren u over een passende en moderne ICT infrastructuur. RPO gaat automatiseringsuitdagingen aan en volgt de trends om ze te vertalen naar werkbare concepten
Softwarepakketten
standaard & maatwerk