Het nieuwe werken in deze tijd

Blijf vooruit kijken en denk in kansen.

Het Corona virus heeft het leven ontregeld. De uitbraak heeft ons gedwongen om bewuster te leven. En het draagt er vast en zeker dadelijk aan bij dat we ook zakelijk bewuster keuzes maken. Keuzes die in het verleden gemaakt zijn, voldoen wellicht niet meer. En het wegvallen van face to face contact heeft ervoor gezorgd dat we meer dan ooit moeten kijken naar andere manieren om persoonlijk in contact te blijven.

De digitalisering versnelt en het werken op afstand wordt steeds meer geaccepteerd. Online vergaderen, online productdemo’s, de wereld is veranderd. Het is nog wat wennen, maar we moeten vooruit blijven kijken en denken in kansen. Ook in de verssector ervaart veranderingen. De bedrijfsprocessen vinden steeds meer in de cloud plaats. Na het inloggen beschikt de werknemer over een eigen online omgeving. Veilig werken is daarbij een pre. Met het softwarepakket van Freshng en de dienstverlening van RPO is het mogelijk om goed op afstand te werken.

Alles in één pakket en werken in de cloud
Met Freshng maakt u gebruik van het zeer geavanceerde AGF softwarepakket waarin de dagelijkse bedrijfsprocessen op commercieel, financieel en logistiek vlak gestroomlijnd worden. Want naast een hoge productkwaliteit, moeten de informatievoorziening en –verwerking goed georganiseerd zijn. Een bewezen pakket waarbij het standaard pakket nog uitgebreid kan worden met specifieke functionaliteiten, bijvoorbeeld een webshop of loodsverkoop. Een centraal systeem voor alle processen en werkzaamheden.

Het systeem wordt constant bijgewerkt en de infrastructuur staat in verschillende datacenters. Een veilige, flexibele en schaalbare manier waarbij u altijd en overal toegang heeft tot uw applicaties en data. Dit zodat u uw werk kunt blijven doen.

Ondersteuning met allesomvattende IT diensten
Met de services van RPO kunnen wij u ook bijstaan en zorgen dat uw IT altijd in topconditie is. Wij ontzorgen u met gedegen oplossingen en adviezen in begrijpelijke taal. Met de juiste beveiliging, bewezen back-up mogelijkheden, proactieve monitoring en managed services bent u klaar voor de toekomst.

Slimmer werken en zorgeloos ondernemen. Automatisering moet bijdragen aan efficiency, snelheid van handelen, scherpe analyses bij het vaststellen van verkoopprijzen en optimaal inzicht in de bereikte resultaten. RPO levert ICT oplossingen in een begrijpelijke taal.