WIE ZIJN WIJ

Over Ons

RPO levert ICT oplossingen in begrijpelijke taal; van de software om de commerciële en financiële bedrijfsprocessen te automatiseren, naar een moderne kantoorautomatisering. 

De hoeveelheid data in de wereld van bedrijfsvoering neemt toe. Hoe beter deze data wordt verwerkt, des te groter de voordelen. De afgelopen dertig jaar maakte de ICT-branche een snelle groei door. Wij stonden aan het begin van deze evolutie, inmiddels hebben wij uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd. Hiermee is RPO ICT Solutions uitgegroeid tot een dienstverlener met een brede portefeuille én een betrouwbare ICT-specialist. Wij staan altijd dichtbij de klant.

Hoe het begint
Oprichter Jan Roozen start in 1986 RPO. Vanuit Hendrik-Ido-Ambacht wordt bedrijfssoftware verkocht. Tevens begint het bedrijf met de ontwikkeling van branche specifieke software voor de Vastgoedbranche. Zes jaar later komt er een totaalpakket aan ICT-oplossingen bij; hardware, standaard software, software op maat en IT diensten.
Na het eerste succesvolle decennium krijgt de huisstijl een modern jasje. RPO is een betrouwbare specialist geworden voor kleine en grote ICT uitdagingen.
Sinds 2011 opereert de ICT-specialist vanuit Barendrecht. RPO ICT Solutions staat altijd dicht bij de klant en heeft dienstverlening hoog in het vaandel staan.

Maak kennis met onze mensen
RPO gaat automatiseringsuitdagingen aan en volgt de trends om ze te vertalen naar werkbare concepten. Dit realiseren wij onder andere met onze software voor de vastgoedbranche. Wij adviseren u tevens over een passende en moderne ICT infrastructuur. RPO is uitgegroeid tot een bedrijf met professionals die innoveren met ambitie en ervaring. Een organisatie die continuïteit waarborgt voor onze opdrachtgevers.

    Sorry, no posts matched your criteria.