Logisticsng

Software voor het automatiseren van de logistieke markt. Lagere handlingskosten en meer flexibiliteit.

Met Logisticsng hebt u lagere handlingskosten én meer flexibiliteit. U voert alle logistieke activiteiten eenvoudig uit. Van transport tot op- en overslag. Met onze software logt u in vanaf elke locatie. Of u nu in Venlo zit, Barendrecht of New York, u beschikt altijd over de juiste informatie.

Geïntegreerd pakket: transport, opslag, overslag en retourlogistiek
Als third-party logistieke dienstverlener wilt u controle en beheersing van de voorraden in uw warehouse. Uw klant besteedt de logistiek uit om kosten en investeringen te besparen en de orderdoorlooptijden te verkorten. Een goed softwarepakket zorgt voor efficiënte bedrijfsprocessen en koppelt inkoop, verkoop en financiën.

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail:
078 681 86 88
sales@rpo.nl
RPO ICT Solutions te Barendrecht

HIGHLIGHTS

 • Behelst alle logistieke activiteiten
 • Integratie van transport, opslag, overslag en added logistics
 • Zeer geschikt voor bedrijven die werken met een versproduct

LOGISTICSNG

VOORDELEN

De applicatie is ontwikkeld voor en door op- en overslagbedrijven. Standaard en bewezen software om eenvoudiger, productiever en efficiënter uw logistieke processen te stroomlijnen. Een aantal voordelen volgens onze gebruikers.

 • Lagere handlingskosten
 • Meer flexibiliteit
 • 100% traceability garantie
 • Webportal
 • Optimalisatie van het volledige bedijfsproces
 • Ingesteld op palletopslag
 • Online beschikbaar
 • Handmatige aanpassingen mogelijk
 • Volg het proces: van ontvangst tot uitlevering

Logisticsng

REFERENTIE

Logisticsng is een volledig geïntegreerde oplossing met standaard functionaliteiten. B&L Fruit Logistics uit Barendrecht werkt al geruime tijd met Logisticsng. Ze zochten een gebruiksvriendelijk warehousemanagementsysteem, waarbij onder andere traceability centraal stond en welke afgestemd op de wensen van hun relaties. Ze zijn zeer enthousiast over de software. "De traceability is voor 100% gegarandeerd. Alle pallets worden gescand, waardoor snelle verwerking mogelijk is en eventuele fouten worden voorkomen. Het systeem beschikt over een web portal zodat relaties van B&L op basis van een referentienummer / auto- / containernummer hun voorraden en voorradenmutaties kunnen inzien en dagelijks inzicht hebben in de kosten. Ook het opmaken van een eindafrekening ten behoeve van leveranciers wordt op deze wijze vereenvoudigd.

RPO

en haar diensten

Bij RPO ICT Solutions ontzorgen we u. Met onze hard- en software zorgen wij ervoor dat u zich kunt richten op uw kerntaken. U doet waar u goed in bent: ondernemen. Dan wilt u geen tijd en energie steken in ICT. Software moet gewoon werken. Punt. U wilt eenvoudig uw administratie bijwerken, zónder gedoe? Onze software is toegankelijk via uw eigen computer op de zaak of online via uw laptop. Waar u ook bent, u beschikt altijd over belangrijke informatie. De software is het middel om uw processen overzichtelijk te houden en is aan te passen naar uw eigen wensen en eisen.

WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN

Cases