offerte, afspraak of advies

Contact

RPO ontwikkelt met u mee. Wij zijn een materiespecialist en een betrouwbare ICT partner. Volledige ICT ontzorging en dienstverlening in een begrijpelijke taal. RPO voegt waarde toe aan uw bedrijf.

Wij komen graag met u in contact. En vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

 

Routebeschrijving

Komende vanuit de westelijke richting (Spijkenisse/Schiedam) vanaf de A15 (Afslag 20) draait u linksaf de Dierensteinweg op, deze weg gaat over in de IJsselmondse Randweg. Bij de rotonde gaat u rechtsaf de Euroweg op. Eerste afslag rechts is de Escudostraat. Bij het inrijden van de Escudostraat heeft u direct aan uw rechterhand de toerit naar het parkeerdek met de aanduiding `PARKING´, naast de Prénatal. U betreedt het parkeerdek aan de zijde van Prénatal, geheel aan het einde van het dek is RPO gevestigd.

Komende vanuit de oostelijke richting (vanaf Dordrecht/Ridderkerk) vanaf de A16/A15 (Afslag 20) draait u linksaf de IJsselmondse Randweg op. Bij de rotonde gaat u rechtsaf de Euroweg op. Eerste afslag rechts is de Escudostraat. Bij het inrijden van de Escudostraat heeft u direct aan uw rechterhand de toerit naar het parkeerdek met de aanduiding `PARKING´, naast de Prénatal. U betreedt het parkeerdek aan de zijde van Prénatal, geheel aan het einde van het dek is RPO gevestigd.

RPO ICT Solutions
Escudostraat 33
2991 XV Barendrecht
Nederland
+31 (0)78 681 86 88
info@rpo.nl

offerte, afspraak of advies

CONTACTEER ONS