Skip to main content

Referenties

Mulder Onions

Wat zegt onze klant Mulder Onions over ons?

RPO staat voor een goede en adequate service.

Edwin en Wim staan vaak met het juiste advies en met de juiste oplossing paraat op het moment dat er problemen zijn. Ze bieden spoedig assistentie waar nodig en denken mee in het hele proces en zijn bereid om bij moeilijkere vraagstukken net dat stukje extra te zetten. We zijn erg blij met deze partner waardoor het werken met verschillende applicaties soepel verloopt.


Tim van Haandel Mulder Onions
www.mulder-onions.com

P.Smets & ZN

Project: Efficiëntieverbetering met Mobiele Werkplekken bij P. Smets & Zn.

In een samenwerking tussen P. Smets & Zn. en partner Indicium heeft ons systeembeheerteam recentelijk een innovatief project voltooid. Geavanceerde mobiele werkplekken zijn succesvol geïntroduceerd in de groothandel in groenten en fruit in Geleen, waardoor het order afhandelingsproces aanzienlijk is versneld.

Uitgerust met krachtige accupakketten en intuïtieve touchscreens, hebben deze mobiele werkplekken directe voordelen opgeleverd. Het order afhandelingsproces is geoptimaliseerd, met snellere verwerking van orders, verbeterde klantenservice, en verhoogde algehele bedrijfsefficiëntie.

De inzet van geavanceerde technologie stelt medewerkers in staat ter plaatse orders af te handelen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en het werkproces wordt gestroomlijnd. Dit heeft niet alleen de klanttevredenheid vergroot, maar heeft ook geleid tot aanzienlijke productiviteitsverhogingen.

Als trotse systeembeheerpartner van P. Smets & Zn. zijn we verheugd over de positieve resultaten van dit project en blijven we ons inzetten voor het bieden van innovatieve oplossingen die de groei en efficiëntie van onze klanten bevorderen.

GreyDanus

Project: Greydanus Aardappelgroothandel en Transport

RPO-ICT heeft met succes bijgedragen aan de groei van Greydanus Aardappelgroothandel en Transport door een uitgebreid IT-optimalisatieproject uit te voeren. Ook deze samenwerking begon met een grondige analyse van de bestaande IT-omgeving, waarbij RPO-ICT nauw samenwerkte met het Greydanus-team om specifieke uitdagingen te identificeren. Het op maat gemaakte plan richtte zich op het verbeteren van de IT-infrastructuur, inclusief hardware-upgrades en de implementatie van geavanceerde logistieke software voor efficiënter transport.

Naast de verbeteringen in real-time tracking en planning, resulteerde deze samenwerking ook in een versterking van de gegevensbeveiliging door geavanceerde protocollen en firewalls. RPO-ICT biedt niet alleen proactief systeembeheer om de stabiliteit te waarborgen, maar staat ook op afroep klaar voor ondersteuning, waardoor Greydanus snel kan reageren op evoluerende behoeften.

Dankzij de gezamenlijke inspanningen van RPO-ICT en Greydanus is de IT-infrastructuur nu een krachtige motor voor het succes en de groei van het bedrijf. De samenwerking wordt voortgezet met de belofte van verdere optimalisatie en volledige technologische ondersteuning, inclusief hardware beheer en snelle beschikbaarheid op afroep.

Versland

Project: Efficiënt Systeembeheer bij Versland

RPO-ICT leidt momenteel een succesvol systeembeheerproject voor Versland, een prominente speler in de sector. Onze aanpak omvat een grondige analyse van Versland IT-omgeving, resulterend in een op maat gemaakt systeembeheerplan. Dit plan richt zich op proactieve monitoring, verbeterde beveiliging, en regelmatige updates.

Met de implementatie van geavanceerde monitoringtools minimaliseren we downtime en verhogen we de stabiliteit van het systeem. Onze focus op gegevensbeveiliging omvat geavanceerde protocollen en regelmatige updates. We bieden niet alleen systeembeheer, maar verzorgen ook hardware-ondersteuning en on-demand technische bijstand.

Ons doel is Versland een stabiele en veilige IT-omgeving te bieden, waardoor ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten en flexibel kunnen groeien. We kijken uit naar voortzetting van dit project en het blijven toevoegen van waarde aan Versland bedrijfsactiviteiten.