Managed Services

Door managed services altijd in topconditie

Wij zorgen ervoor dat uw ICT-omgeving operationeel blijft en altijd in topconditie verkeert. Voor een vast bedrag per maand:

• monitoren wij uw servers en werkplekken 24/7
• hebt u geen of minder eigen ICT-personeel nodig
• krijgt u hulp bij technische problemen
• bespaart u kosten

Op afstand systemen controleren
Wij vinden het belangrijk om de systemen van onze klanten 24/7 te monitoren. Via een beheerplatform houden wij op afstand de systemen van onze klanten in de gaten. Dit zodat uw systemen altijd beschikbaar zijn. Dus mocht er iets kapot dreigen te gaan of er komt een virus binnen, dan krijgen wij een melding en kunnen we het herstellen voordat dit uw bedrijfscontinuïteit in gevaar brengt. Wij herkennen gevaren, voordat het problemen worden.

Beheren en bewaken
Uw bedrijf is zeer afhankelijk van een goed werkende ICT. Wij kunnen het systeembeheer altijd van u overnemen of uw omgeving proactief bewaken, zodat u zorgeloos kunt ondernemen, kosten kunt besparen en meer continuïteit in uw onderneming kunt krijgen.

RPO levert managed services
Laat ons een vrijblijvende IT-health-check doen, zodat u verzekerd bent van continuïteit in uw IT-infrastructuur. Wij ontzorgen uw infrastructuur met onze specialistische kennis. Wij staan voor kwalitatieve invulling voor IT–infrastructuren. Wij kunnen u helpen bij het monitoren, bewaken en beheren van servers en werkplekken. Hierdoor wordt de continuïteit van de processen binnen het bedrijf gewaarborgd en bent u verzekerd tegen het ontstaan van calamiteiten. Dit alles tegen vaste tarieven per maand, duidelijk en overzichtelijk. Als innovatieve totaalleverancier is ons uitgangspunt dat IT-systemen goed dienen te blijven functioneren en uw infrastructuur optimaal bewaakt en beheerd wordt.

 

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail:
078 681 86 88
sales@rpo.nl
RPO ICT Solutions te Barendrecht

 

.