Wat is Exclaimer?

Exclaimer is een zeer krachtige tool die bedrijven helpt om consistent en professioneel ogende e-mailhandtekeningen en -disclaimers te creëren en beheren binnen hun email programma’s. Exclaimer zorgt ervoor dat bedrijven de e-mailhandtekeningen van hun medewerkers standaardiseren en personaliseren, hierdoor krijgt elke uitgaande e-mail eenzelfde en herkenbare uitstraling.

Met als belangrijkste voordelen van Exclaimer het vermogen om dynamische en gepersonaliseerde inhoud toe te voegen aan iedere e-mailhandtekeningen. Met behulp van gegevens uit verschillende bronnen, zoals Active Directory of Office 365, kan Exclaimer automatisch de juiste contactgegevens, functietitels, logo’s en andere relevante informatie toevoegen aan elke e-mailhandtekening.

Daarnaast biedt Exclaimer een zeer gebruiksvriendelijke interface, waarmee bedrijven op een simpele manier sjablonen kunnen ontwerpen en beheren voor diverse afdelingen, teams en/of individuele medewerkers. Deze sjablonen kunnen worden aangepast, waardoor bedrijven de volledige controle hebben over het uiterlijk van hun e-mailhandtekeningen. Het maakt het ook mogelijk om promotionele banners, sociale mediapictogrammen en juridische disclaimers toe te voegen aan e-mails. Een win-win situatie binnen het email programma.

Nog een handig kenmerk van Exclaimer is de mogelijkheid om campagnes en targetingregels in te stellen. Met deze functie kunnen bedrijven specifieke berichten of advertenties in hun e-mailhandtekeningen opnemen, gericht op bepaalde doelgroepen of tijdens speciale evenementen. Juist dit stelt bedrijven in staat om eenvoudig marketingboodschappen te communiceren met daarnaast ook nog eens hun merkbekendheid te vergroten via de dagelijkse e-mailcorrespondentie van hun medewerkers.

Ook biedt Exclaimer de functionaliteit voor het beheer van e-maildisclaimers. Bedrijven kunnen wettelijk verplichte disclaimers toevoegen aan hun uitgaande e-mails om zo juridische bescherming te bieden.  En om zo te voldoen aan regelgeving op het gebied van gegevensbescherming of vertrouwelijkheid. Met Exclaimer kunnen deze disclaimers centraal worden beheerd en automatisch worden toegevoegd aan elke uitgaande e-mail, waardoor naleving van de regelgeving wordt vereenvoudigd.

Kortom, Exclaimer is een waardevolle tool voor bedrijven die streven naar consistentie, professionaliteit en merkintegriteit in hun e-mailcommunicatie. Het biedt een eenvoudige manier om e-mailhandtekeningen en -disclaimers te standaardiseren, te personaliseren en te beheren, terwijl het de administratieve last vermindert. Met de dynamische en gepersonaliseerde functies van Exclaimer kunnen bedrijven hun merk versterken en effectieve marketingboodschappen communiceren via hun dagelijkse e-mails.


Onze
partners

RPO ICT Diensten

Adres

Pesetastraat 7-9
2991 XT Barendrecht

Contact

+31 (0)78 681 86 88
 info@rpo.nl