Skip to main content

Met Microsoft Intune beheer je al jouw apparaten met gemak!

Microsoft Intune bied je de perfecte oplossing voor al jouw device management, waardoor organisaties en bedrijven controle, beveiliging en productiviteit combineren. Zo beheer je ook de smartphones, tablets en meer, waar je ook bent.

In deze tijd is het beheren van apparaten, zowel binnen als buiten kantoor van cruciaal belang. Microsoft Intune is echt een toonaangevende oplossing voor dit device management die jouw bedrijf helpt om controle te houden over apparaten en apps. Een extra voordeel hierbij is wel dat je flexibiliteit en mobiliteit aan je medewerkers biedt.

Voordelen van Microsoft Intune op een rijtje

Veiligheid: Bij Microsoft Intunekunnen er beveiligingsbeleid en instellingen worden geïmplementeerd en gehandhaafd. Denk hierbij aan het versleutelen van gegevens, of het instellen van toegangscontroles maar ook het detecteren en reageren op beveiligingsdreigingen. Het stelt dus bedrijven en organisaties in staat om de beveiliging van apparaten en gegevens te verbeteren en proactief te reageren op beveiligingsbedreigingen. Win-win dus!
Implementatie: is eenvoudig om cloud-gebasseerde oplossingen via Microsoft Intune gemakkelijk te en snel te implementeren en te onderhouden.
Productiviteit: Zoals hierboven al beschreven zorgt het voor een fijne flexibiliteit qua werken voor alle medewerkers en hierdoor zal de productiviteit toenemen. 
Aanpassingen: Wat ook heel fijn is bij Microsoft Intune is wel dat het heel gemakkelijk kan worden aangepast naar de behoeften van het bedrijf of de organisatie of dit nu om een groot of een klein bedrijf of organisatie gaat.

Conclusie

We kunnen wel concluderen dat Microsoft Intune een zeer prettig en werkbaar programma is. Daarnaast sluit het ook nog eens naadloos aan met Microsoft 365 en andere services en toepassingen. Microsoft speelt zo een belangrijke rol in het helpen van bedrijven en organisaties bij het beheren van de werkplek en borgt zo ook nog eens de productiviteit en beveiliging op de moderne werkplek.